dijous, 10 de gener del 2013

Columna esportiva I : "Pep, jo de tu fitxaria pel Bayern de Münich"

Pep a la gala de la Pilota d'Or a Zürich



Jo no sóc qui per dir sí el Sr. Josep Guardiola Sala ha de fer camí cap a Münich per dirigir el  Bayern, o bé, agafar el relleu de Sir. Alex Ferguson al United, o els milions d'Abramovitch del Chelsea, o decidir, també, posar rumb cap a Manchester, però aquest cop, prioritzar l'amistat amb Txiqui i Soriano i decantar la bàscula cap al City.

"El Bayern és un gran equip de Champions, té una bona plantilla, i és amant del bon joc i compte amb la "cantera".

És evident que a la vida, ha de ser un mateix qui ha de prendre les seves pròpies decisions. Només faltaria. També és cert que quan un aconsegueix que la seva pràctica professional li surti tan bé com l'hi ha sortit, és de rebut que els grans equips, en el seu cas, s'acabin fixant en ell. 

Si un servidor fos director esportiu d'aquests equips, cosa que ja m'agradaria prou, i no només pel sou que cobren; especialment, m'encantaria el Bayern de Münich, i no tan sols perquè el Bayern és un gran equip de Champions, té una bona plantilla, és amant del bon joc i compte amb la "cantera", sinó també perquè són alemanys i fan molt bé les coses. A part d'això, també s'ha de tenir en compte que a Münich hi ha molt bona qualitat de vida. Per tant, coneixent tots aquests detalls, i maneres de fer, aplicaria la lògica i apostaria clarament pel Pep Guardiola.  

"No dubto ni un instant en què el Bayern de Münich, és un equip en què el Pep s'hi trobaria com a casa, podria dur a terme un projecte esportiu a mig termini i tindria la tranquil·litat de la seva cadira, en el cas que el primer any no guanyés títols. Cosa que no puc dir el mateix dels altres equips per més grans i importants que siguin". 

L'ex tècnic del Barça, és una persona culta amb savoire faire, bones dosis de psicologia, i evidentment, un gran coneixedor del fútbol. Òbviament, un ingredient clau per a una banqueta amb cara i ulls. Si em permeteu l'expressió, i com diuen a les diverses tertúlies radiofòniques esportives catalanes, el mestre Guardiola, és un "malalt" del fútbol.
Per tant, no dubto ni un instant en què el Bayern de Münich, és un equip en què el Pep s'hi trobaria com a casa, podria dur a terme un projecte esportiu a mig termini i tindria la tranquil·litat de la seva cadira, en el cas que el primer any no guanyés títols. Cosa que no puc dir el mateix dels altres equips per més grans i importants que siguin. 

"L'ex tècnic del Barça, és una persona culta amb savoire faire, bones dosis de psicologia, i evidentment, un gran coneixedor del fútbol".

Per què el Bayern no surt massa a les travesses?. Per què juga a la Bundesliga?. Per l'entorn amb Beckenbauer i Rummenigge?. Per què el Bayern no ha guanyat prous Champions?. 
El F·C·Bayern, ha guanyat 4 Copes d'Europa: 1973-74, 1974-75, 1975-76, 2000-01.  

Humilment, no crec que hàgim de fer trampes jugant al solitari, perquè tots sabem que les lligues autòctones no tenen massa futur, i a més llarg o curt termini, tot fa pensar que hi haurà una lliga europea, tipus Champions, però ampliada. Per tant, i tenint més en compte o menys aquesta última dada, quin mal hi hauria en tenir l'honor i el plaer d'entrenar un grandíssim equip d'Europa com el Bayern de Münich.

Com deia en el titular, jo fitxaria pel Bayern de Münich.  

Escut del F·C·B·M

  







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada