dimecres, 16 de gener del 2013

Em fa molt i molt feliç poder veure el Pep Guardiola al Bayern de Münich

Guardiola ab Juli 2013 Trainer des FC Bayern
FCB News 


"Guardiola ab juli 2013 trainer des FC Bayern". Així ho anunciava la televisió oficial del Bayern. Quina alegria!!!. Com a culer, com a Guardiolista, i com a català, em fa molt, molt i molt feliç veure que una persona intel·ligent, amb valors, amb gust i bones maneres, ha pres la millor decisió que crec que podia prendre. 
A Münich a part de viure-hi molt bé, de que els seus fills puguin aprendre alemany (una llengua important a Europa a hores d'ara) hi podrà dur a terme el projecte esportiu que volia. Pep, molts i molts ànims. Tots els culers estem amb tu.

És evident que el Bayern és un gran equip de fútbol, i té una plantilla "feta" de molta qualitat. El club paga 112 milions d'euros de sous per temporada. Una altra dada que encara fa més gran l'equip bavarès, és que tenen 278 milions d'euros estalviats. Sens dubte, són fruit de la serietat i fermesa d'alemanya.  

El President del Bayern de Münich, Uli Hoenes, el Director Gerent, Karl-Heinz Rummenigge, i el Director esportiu, Matthias Sammer, que són grans homes de fútbol, han fitxat el Guardiola per les tres pròximes temporades fins el juliol del 2016 i asseguren que amb la seva incorporació, a part de fer brillar el Bayern, també farà millor el fútbol alemany.

Tan de bo, també, aquests anys del Pep a Baviera, puguin servir per fer més visible Catalunya a Alemanya. Münich és la ciutat alemana amb més qualitat de vida i també, paguen molts impostos. 

Pep, sempre que vinguis a Barcelona amb el Bayern de Münich els culers t'aplaudirem, només faltaria. I sempre recordarem aquestes magnífiques quatre temporades.  
Per cert, si mai tens temps lliure a Münich, aprofita per anar a prendre una autèntica cervesa d'alemanya i un bretzel a la "Hofbräuhaus München", tota una institució a la capital bavaresa. 

Glück herr, Pep.    

      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada