diumenge, 3 de febrer del 2013

Hotels amb encant I : "LeCrans Hotel & Spa*****"


LeCrans Hotel & Spa *****
Chemin du Mont-Blanc 1 Plans Mayens
3963 Crans-Montana (Suïssa)
Tel : + 41 (0)27 486 60 61
info@lecrans.com 


L'Hotel del Mont-Blanc, és una petita pensió familiar respectada a la regió suïssa del Valais. L'edifici, va ser totalment reconstruït sense adulterar la mentalitat del lloc, ni la manera de construir, actualment, ha esdevingut, LeCrans Hôtel & Spa, un espai de pau conreat pel luxe i l'exclusivitat d'aquesta zona dels Alps Suïssos. 

Aquest magnífic hotel, que de ben segur a algú de nosaltres ens agradaria poder-hi passar algun que altre cap de setmana romàntic, té de tot, i quan dic de tot, vull dir de tot. 15 suites/apartaments amb terrassa privada amb vistes als Alps, cada habitació té el seu propi clima i moltes d'elles disposen de llar de foc, de jacuzzi, i de tot una autèntica sala de bany, que com no podia ser d'una altra manera, spa amb cabines de massatge, espai de fitnes, i una piscina interior i exterior. 

Deluxe Suite Alpes

Prestige Suite Rocky Mountains 

Vistes a l'Hotel

A la recepció

Pel que fa referència a la cuina, ens trobem davant d'una gran cuina. La cuina és francesa i contemporània, dotada de productes frescos i de gran qualitat, com acostumen a ser a la Confederació Helvètica. L'Hotel Spa, conté una àmplia carta, un celler i una vinoteca fantàsticament coberta pels grans vins suïssos i internacionals. També disposen de dos restaurants, un primer restaurant "Le Montblanc", per autèntics gourmets, que disposa d'unes vistes de 360º als Alps i d'una carta completíssima on predominen els productes regionals i una elecció vinícola extraordinària de 48 vins blancs i negres. El segon restaurant, "La Table d'Hôtes", amb reserva prèvia, podràs dinar o sopar en una magnífica taula de fusta a la cuina del restaurant, i seràs servit pels pròpis chef's de "Le Crans Hotel & Spa". Quina meravella que un dia a la vida, et pugui servir un gran chef, i t'expliqui de primera mà, com s'elabora el plat en qüestió. Tota una autèntica lliçó gastronòmica.

Restaurant "Le Montblanc"

A la piscina

El sol a la cara

Le Crans cellier

Restaurant Le Montblanc

Le Crans salon

Deluxe Room Oural

Junior Suite Everest

Classic Room SierraNevada

Crans-Montana, es troba a 1500m d'altura sobre el nivell del mar als Alps Bernesos al cantó del Valais, i compta amb vistes sobre la ciutat suïssa de Sierre. Per arribar-hi, es pot agafar un funicular, l'autobús postal de línia, o bé, amb el cotxe particular. 

Crans-Montana



A continuació, un vídeo perquè gaudiu del magnífic "LeCrans Hotel & Spa*****". Un hotel de pel·lícula ubicat al poble suís de Crans-Montana. Aquesta és la primera aportació de l'espai "Hotels amb encant". Properament, us aniré donant a conèixer més hotels idíl·lics. 

Vídeo LeCrans Hotel & Spa*****

Més informació a : www.lecrans.ch 

   MySwitzerland, fem de tot perquè desconnectis del tot.