divendres, 26 d’octubre de 2012

Noves veus I : "Paula Rojo, la musa de "La Voz"

Paula Rojo el dia del seu debut a "La Voz" 


La Paula Rojo, és la jove asturiana de Mieres que amb tan sols 22 anys i amb el seu ukelele, tot cantant “Chiken fried”, es va posar els quatre coach's del programa “La voz” de Telecinco, a la butxaca.

La cantant, actualment, és estudiant de traducció i interpretació a la Universitat de Vigo, i forma part del grup del cantant, Melendi.    

A la gala de dimecres a la nit, després del “combat” de veus amb la seva companya de grup, Yhadira, tot interpretant “Complicated” de la cantant, Abril Lavigne, es va col·locar a la final.

Es tracta d’una cantant amb personalitat pròpia, amb una veu especial que marca la diferència. Té quelcom molt seu, i és per això, que ja es troba a la final del programa.  

Molta sort, Paula.

Paula Rojo amb el seu ukelele

El programa “La Voz”, gaudeix de les millors audiències de la història de la televisió. Les seves audiències són equiparables als partits de fútbol Barça-Madrid. La gala de dimecres, va fer un 30% de share. El share, és la mesura que s’utilitza per saber les audiències dels diferents programes de televisió.  

Coach's i presentador de "La Voz"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada