divendres, 21 de setembre del 2012

Estrenes de cinema I : "A Roma amb amor", la nova pel·lícula de Woody Allen



Tràiler d'"A Roma amb amor"


Títol original: To Rome with Love
Direcció: Woody Allen
Guió: Woody Allen
Intèrprets: Woody Allen, Alec Baldwin, Roberto Benigni, Penélope Cruz, Judy Daves, i Alison Pill, entre d'altres. 


La nova pel·lícula del director americà, Woody Allen, es podrà veure en llengua catalana a les nostres cartelleres.   

Després d’haver passat per Barcelona i París, amb “Vicky, Cristina, Barcelona” i “Midnight in Paris”, respectivament, ens arriba amb una nova pel·lícula rodada a Roma, la capital italiana.    

És una tradició que el veterà Woody Allen presenti una pel·lícula cada any, “A Roma amb amor”, és una comèdia romàntica, amb dues diferències importants: per una banda la narrativa, perquè la història es divideix en 4 segments protagonitzats per diferents personatges amb Roma com a únic element comú, i per l’altra l’aparició en pantalla del mateix Woody Allen, que per primera vegada des del film “Scoop”, de 2006, prescindeix d’alter egos i demostra que als seus 76 anys encara està en forma.

Pòster promocional 


Les quatre històries d’”A Roma amb amor” ens parlen d’un home corrent que de sobte és confós amb una estrella de cinema, una parella jove de lluna de mel que es perd mentre intenta visitar uns familiars, un arquitecte dels Estats Units que visita amb els seus alumnes el carrer on vivia quan estudiava i una parella gran que viatja a Roma per tal de conèixer el promès de la seva filla.

El repartiment del darrer film de Woody Allen, escrit per ell mateix com és habitual, està format per un conjunt d’actors i actrius de renom: a banda d’Allen hi ha Roberto Benigni (que al seu torn també és un reconegut director de cinema), Alec Baldwin, Penélope Cruz, Ellen Page, Ornella Muti o Judy Davis, entre altres.

Fotograma de la pel·lícula


Bona pel·lícula, estimats amics. Per cert, no tingueu "mals rotllos" per veure el film en català, que la majoria de les vegades, els actors de doblatge són els mateixos tant a la versió catalana, com a la castellana.  

Que sigueu molt feliços,

Tot filantifilant el fil…  

Woody Allen, que actua al film amb Judy Davis, com a dona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada