diumenge, 24 de juny del 2012

Cançons a la lluna I : "She is the sunlight"


"She is the sunlight", és una balada acústica molt tendra dels novaiorquesos Trading Yesterday, inclosa en el seu àlbum "The beauty&the tragedy".

Aquest tema, és d'aquells temes que arriben, que diuen coses, que remouen quelcom a dins, que fan pensar, que transmeten, i aconsegueixen que els escoltis una vegada rera altra sense aborrir-los. M'agrada escoltar cançons en aquesta línia, i donar-vos-les a conèixer. Poc a poc, n'aniré descobrint més.   

La cançó, també forma part de la banda sonora de la pel·lícula "Tardor a Nova York" de la directora, Joan Chen, i està protagonitzada per Richard Gere i la guapíssima, Winona Ryder.

Per a tots aquells que no hagueu vist la pel·lícula, m'agradaria fer-vos'en cinc cèntims. En Will Keane (Richard Gere), és el propietari d'un dels restaurants més famosos i prestigiosos de Nova York. 
El seu carisma i la seva seguretat, el converteixen en un imant per a les dones, amb les quals es relaciona sense comprometre's. Cosa típica d'aquest tipus de raça masculina, no?. 
Un bon dia, quan coneix a la jove Charlotte Fielding (Winona Ryder), la seva passió per la vida li canvia immediatament. 
La Charlotte, és una noia independent i vital que polvoritza els prejudicis de'n Will sobre l'amor i la vida. Sabedora que ha de viure la vida al màxim, la Charlotte li mostra al Will una impressionant capacitat d'estimar i li proporciona una visió que va més enllà de la seva edat.

Ella es va enamorar per sempre. 
Ell es va enamorar per primer cop. 

Una molt bona pel·lícula per disfrutar amb bona companyia un vespre de desembre. I si aquesta companyia,  pot ser amb una persona especial, tot convidant-la a sopar a casa tot veient el film, molt millor. Sort. Ànims, que aquestes coses com bé sabeu, necessiten temps i una bona canya. 


No voldria acomiadar-me sense agrair-vos les 567 visites al meu blog. Moltíssimes gràcies. Espero seguir publicant articles suficientment interessants per continuar rebent les vostres visites. Viatges, cançons, cinema, actualitat, i molt més...tot filant i filant el fil.      

Moltíssimes gràcies per les 567 visites al blog.

Que sigueu molt feliços,

Bernat de Ciurana
Pd : filant i filant el fil...anirem veient cap on ens va portant el vent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada