dimarts, 15 de maig del 2012

Com s'ha d'acudir en una primera cita?


Consells pràctics per una primera cita.  

Primera cita : em tornarà a trucar?


Què em poso?. De què parlo?. I si no m'agrada?. Fins a on he d’arribar si tot va bé?.  
Segurament, totes aquestes qüestions te les hauràs fet alguna vegada a la vida, i més davant de l’emoció d’una primera cita.

"Explicar-li les teves penes sobre la “teva ex”, o el com t’agradaria trobar l'amor de la teva vida, és un mal començament".

Jo no sóc qui per donar-te consells al respecte, però crec que el “relaxa't, gaudeix i siguis tu mateix”, és bàsic perquè tu et sentis genial davant d’una primera cita.  
Recorda que en una primera cita, és molt recomanable que la visquis com si fossis un espectador més. Això, et col·locarà en una posició idònia, i d’altra banda, et curarà de possibles ferides posteriors. 

I perquè tot vagi sobre rodes, queda’t tan sols amb el que no hauries de fer, si vols que torni a trucar-te.

No li parlis mai dels teus ex. Pensa que d’exs tots en tenim una. Recorda que treure aquest tema, o fer-li aquesta pregunta, et podria situar en una posició que no seria la idònia, si el que volem és que ens torni a trucar i ens digui que s’ho va passar d’allò més bé, i que té ganes de veure’t.       

A la primera cita, només han d'assistir dues persones de cos i ment : ell i tu.

Explicar-li les teves penes sobre la “teva ex”, o el com t’agradaria trobar l'amor de la teva vida, és un mal començament. Primer perquè ella, es sentirà com no voldria sentir-se en una primera cita, i molt probablement, deixarà de veure't com una possible conquista. I això, en cap cas és el que volem que passi, veritat?. Volem que ens vegi com una persona potencial, fantàstica i ideal per a ella en aquesta època de la seva vida. I en segon lloc, perquè podries fer-la sentir incòmode, i l’allunyaries de tu, i molt possiblement, també, de les ganes de repetir.

Recorda que mai. Mai. Mai, li has de preguntar pels seus ex. Li semblaràs gelós, insegur i, sobretot, tafaner.

Fa un moment t'ho deia, pensa que d’exs tots en tenim una, i en la majoria dels casos, no volem pas ni torbar-nos-la pel carrer, ni tenim cap mena de ganes que torni a la nostra vida. Si va decidir marxar-ne per algun motiu deuria ser. I potser el motiu, era que senzillament jo no era la persona que ella volia que fos per estar al seu costat.   

"A les ex, arriba un punt que se les ha de deixar marxar".  

I per tu, estimat amic, això ja haurien de ser figues d’un altre paner. A les ex, arriba un punt que se les ha de deixar marxar.
Passat el dol, arriba un moment que has de fer vida nova. I si no n’ets capaç, és perquè a dintre teu, encara hi ha un espai per la teva ex. I això, amic meu, és un mal inici per una nova relació. T'aconsellaria que et plantegessis seriosament començar anar de visita amb una coach. T'aniria bé.  

"Si no estàs disposat a canviar la vida de solter per la vida amb parella, potser ara no és el moment de plantejar-te una nova relació".  

Perquè la nova relació pugui ser un èxit, et convé oblidar a qui hagis d’oblidar, treure’t la motxilla d’anteriors relacions, plantejar-te si realment a dia d’avui vols iniciar una nova relació, no fer-li pagar el què no ha de pagar, aprendre a renunciar el que s’hagi de renunciar i fer que aquesta nova relació, aquesta nova parella, es vagi enamorant de tu cada tres mesos. Si no estàs disposat a canviar la vida de solter per la vida amb parella, potser ara no és el moment de plantejar-te una nova relació.  

"Perquè una peça encaixi amb tu, tal i com ha de ser, l'únic que has de saber és que s'ha de tenir molta paciència, i s'ha de trobar la peça que realment encaixi perfectament amb tu".

Perquè una relació no hagi anat bé, no vol pas dir que una de nova no hagi de funcionar, ni que no puguis ser capaç de trobar el que realment desitgis. Recorda que quan la trobis, entendràs el què et vull dir, i t’adonaràs que realment només podràs ser més feliç amb ella.
Que un dia una història no hagi funcionat, tampoc no vol pas dir que hagis de deixar de creure en princeses blaves, ni en les mitges taronges. Tot és més senzill.
Perquè una peça encaixi amb tu, tal i com ha de ser, l'únic que has de saber és que s'ha de tenir molta paciència, i s'ha de trobar la peça que realment encaixi perfectament amb tu. Sé que no és gens fàcil, d’acord; però, tampoc és impossible. Les relacions són com un puzzle. I ets tu, i només tu, a qui li toca triar si vols muntar-lo o no.  

"Recorda que quan la trobis, entendràs el què et vull dir, i t’adonaràs que realment només podràs ser més feliç amb ella".

L’experiència és un grau, i no pas un sac foradat. Utilitza-ho a favor teu.  


Que sigueu molt feliços,

Bernat de Ciurana
Pd : Molta sort. Tots ens mereixem tenir-ne. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada