divendres, 13 d’abril de 2012

Aquest cap de setmana "La Vanguardia" celebra els 25 anys de Sau

“Els dies de cada dia”, és una de les balades que configurava el repertori del disc “Set” (Rca, 1996). Aquest cap de setmana el diari, La Vanguardia, ofereix la possibilitat d’adquirir el doble cd inèdit de Sau “Concert al Palau d’Esports”, realitzat i enregistrat la nit del 21 de desembre de 1996 per Televisió de Catalunya.  

Aquella nit, el grup compartiria escenari amb Joan Manel Serrat, amb qui interpretarien el tema “Pare”.
Pep Sala i Carles Sabater, no deixarien d’interpretar aquelles cançons que havien robat el cor de milers d’aficionats : “Boig per tu”, “Res semblant a res”, “Laia”, “Fa molt temps que no sé res de tu”, “Els dies de cada dia”, “L’Onze de setembre”, “Cercles” i “Tornar a començar”, entre d’altres.    
Aleshores, el grup presentava la gira “Set de Gira”. Una gira que els portaria per un bon grapat de ciutats catalanes i europees. 

Sens dubte, Sau, havia estat un dels grups amb més èxit de tota la història de la música catalana. El duet,
disposava d’un gran cantant, i d’un gran compositor. Dos ingredients bàsics per a poder tirar endavant un projecte musical

Aquest any s'han complert 13 anys de la mort del Carles, i a moltes persones encara ens costa creure que se n'ha anat. El 21 de setembre, el cantant i actor, Carles Sabater, hagués fet 50 anys. T'estimarem sempre!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada